Brezplačne delavnice akrojoge

Pridi na delavnice akrojoge, ki jih bodo vodili novi učitelji Leteče joge.

Letos prvič je Leteča joga organizirala izobraževanje za učitelje akrojoge in ta delavnica bo zaključek njihovega šolanja.
Pridite spoznat naše nove učitelje, jih podpreti na njihovi poti ali pa sploh prvič preizkusit akrojogo.

Delavnice bodo potekale 31. Marca v Ljubljani in 14. Aprila v Mariboru.

Vse delavnice bodo primerne za začetnike.

Podrobnosti delavnic in kdo uči kdaj objavimo v kratkem, prijave* pa že zbiramo na tej povezavi: https://goo.gl/forms/LbSM7JjVUUcjfLN82

*V kolikor ugotovite, da se izbrane delavnice ne morete udeležiti, vas prosimo, da nam to čim prej sporočite na info@letecajoga.org, da lahko prosto mesto damo drugemu.

Advertisements

Uvodna delavnica akrojoge

Ti je akrojoga zanimiva ampak ne veš, če je to zate?
Bi prišel/a na tečaj, pa nisi prepričan/a da te bo akrojoga res pritegnila?
Zdaj imaš možnost, da jo najprej samo preizkusiš.

Uvodna predstavitvena ura je namenjena vsem, ki še niste čisto odločeni. Akrojoga vas sicer mika, ampak ne veste ali je to zares to.

Preden se udeležite našega 10-tedenski začetni tečaj akrojoge se neobvezujoče prijavite na predstavitveno uro akrojoge, da dobite občutek kako to poteka in preverite, če vam akrojoga sploh odgovarja.

PRIJAVI SE NA PREDSTAVITVENO URO: https://goo.gl/forms/uGaoMYyVk7O4UnUu1

KDAJ?
torek, 16.1.2018
KJE?
Ubrana dvorana, Celovška c. 55
CENA?
5€ (če se odločite obiskovati naš začetni tečaj, se vam ta znesek odšteje od cene celotnega tečaja)

Akrojoga združuje elemente akrobatike, joge in različnih sprostitvenih tehnik, kot so tajska masaža, jin in obnovitvena joga. Poleg fizične vadbe pa vključuje še povezavo diha in giba ter razvijanje t.i. mehkih veščin, kot je komunikacija, dotik, izražanje, enakost, odgovornost…
Pri Leteči jogi vam pomagamo, da s svojimi trenutnimi zmožnostni varno osvojite tehniko, ki vam omogoči, da delate stvari za katere morda niste verjeli, da ste jih sposobni. To vam bo prineslo samozavest in veselje ob doseženem, zato se boste pogumneje spopadali tudi z drugimi izzivi.
Na začetnem tečaju se skozi enostavne položaje naučite osnovnih principov letenja v dvoje in tehnike, kako vse izvajati lahkotno, tekoče in varno. Kasneje položaje povezujemo v daljše sekvence, tako na koncu tečaja znate samostojno naresti nekaj minutni flow, s katerim se lahko pokažete pred prijatelji :)

Leteča joga je prva akrojoga šola v Sloveniji, ki deluje od leta 2012.

10-tedenski začetni tečaj akrojoge

10-tedenski tečaj, ki pokriva vse kar potrebujete za varno in zabavno vadbo akrojoge.

Na začetnem tečaju se skozi enostavne položajenaučimo osnovnih principov letenja v dvoje in tehnike za lahkotno, tekoče in varno izvajanje akrojoge. Kasneje položaje povezujemo v daljše sekvence ali pa jih nadgradimo tako, da so izziv tudi tistim, ki hitreje napredujete.

Naučili se bomo osnov v vseh treh vlogah – kako biti super stabilna baza, lahek in okreten letalec ter zanesljiv in čuječ spoter (varovalec in pomočnik). Poudarili bomo kvalitete, ki jih lahko iz te prakse prenesemo v vsakodnevne odnose ter se smejali ob uspešnih kot neuspešnih poskusih. Zabava zagotovljena!

Komu je namenjen tečaj:
– vsem, ki bi se radi spoznali z akrojogo
– vsem, ki ste z akrojogo začeli sami doma a ugotavljate, da vam –
– manjkajo osnove in strukturirana vadba
– vsem, ki bi radi dobili močne temelje akrojoge za nadaljno samostojno prakso
– vsem, ki iščete vadbo kjer bi dejansko delali s svojim partnerjem(?)
– vsem, ki se akrojoge želite naučiti od začetka
– vsem, ki iščete nove izzive

Za udeležbo na tečaju ne potrebujete partnerja.

Za udeležbo na delavnici ne potrebuješ nobenih posebnih predispozicij ali izkušenj.

PRIJAVI SE NA TEČAJ:
https://goo.gl/forms/qpLUaE70hHJ5JI8d2

KDAJ?
Torek 30. januar 2018
KJE?
Ubrana dvorana, Celovška c. 55
CENA?
100€ na osebo, za 10-tedenski tečaj

Število mest na tečaju je omejeno. Prijava je potrjena s plačilom!

Nisi prepričan/a da je akrojoga prava stvar zate? Pridi pogledat na uvodno delavnico akrojoge, da se lažje odločiš.26232919_10155542544821749_3445989113430352050_o

Acroyoga Retreat in Croatia – May 2017

Drink the Wild Air

Rovinj, Croatia 28.4.-2.5.2017

Waking up to the sound of waves and morning yoga practice for a blissfull start of a day. After fresh, nutritious breakfast, immerse into acroyoga in all its forms. Go exploring the historical old town of Rovinj, test your balance on slackline or look up for some delicious wild plants for dinner (if you not sure which are edible, ask the expert aka Eva)

Nadaljujte z branjem

Začetni tečaj akrojoge

Akrojoga je čudovita praksa, ki temelji na zaupanju, komunikaciji, medsebojni pomoči in nas povezuje v igrivo in odgovorno skupnost. Zagotavljamo vam, da boste v uri in pol popolnoma pozabili na obveznosti in skrbi. Med treningom akrojoge sta telo in um zaposlena z nešteto novimi informacijami poleg tega pa se neznasko zabavate. Popolna kombinacija za odklop torej! Nadaljujte z branjem

Velikonočne počitnice na Krasu

Pliskovica na Krasu in okolica
26. – 28. marec 2016

Vabimo vas, da se nam pridružite na že tretjih Drink the Wild Air počitnicah v sodelovanju z JogaLine in društvom Sijaj. Tokrat bomo raziskali kaj nam ponujata Kras in okolica. Skratka za nekaj dni se bomo odklopili od vsakdana in se posvetili sodelovanju, raziskovanju, igrivosti, osvajanju novih izzivov, zavedanju lepote trenutka, divjim okusom …. Nadaljujte z branjem