Odzivi udeležencev

PRIJAVI SE NA TEČAJ

“Udeležila sem se poletne delavnice acroyoge pod vodstvom Eve in sem navdušena nad njenim profesionalnim pedagoškim pristopom ter motivacijo, ki jo daje učencem. Pogosto se namreč udeležujem raznih gibalnih, plesnih delavnic in tečajev, kjer se soočim z mnogimi različnimi mentorji…
Čeprav sem plesalka, imam nekoliko fobije pred stojami, na delavnici pa sem se v prijetnem vzdušju kar precej opogumila že v kratkem času.

Vadbe pod Evinim vodstvom so super in jih vsem toplo priporočam!”

– Sylvia Valentine


“Acroyoga je fantastična vadba za telo, kombinirana z golido smeha!

Osebno mi je bila joga vedno dolgočasna, pri acroyogi pa za dolgčas niti pod razno ni prostora, ves čas je potrebna zbranost, saj si odgovoren do sebe in še do človeka s katerim delaš. Vadba je tudi odlična priložnost da premagš strah pred padcem, stojo na glavi, visenjem na glavi, itn. Na koncu pa je vedno izvedena tudi masaža, kot zadnja poslastica acroyoge, preden odideš domov fit, lahek in pretočen. Priporočam vsem, ki se želijo spraviti v formo in se hkrati narežati do solz.”

– Lučka


“Občutek letenja.. smo to iskali že v otroštvu?
Izjemno sproščanje hrbtenice,počivanje v stanijh raztezanja z občutkom lebdenja. Ozaveščanje in osvajanje potencialov svojega telesa.
Zahteva močan fokus, ki v svojem vrhuncu izvedbe položajev daje občutek svobode. Zaupanje med bazo in letalcem s pretanjenim čutenjem medsebojnega stika rok, stopal s telesom, pogledi oči…Leteča joga je body movement, ki ustvarja globjo povezanost  skozi zaupanje,pa če se osebi poznata ali ne, če se bosta še kdaj srečali ali ne. Priporočam partnerjem.
Želim, da bi Letečo jogo srečevali po vseh lepih kotičkih.”

– Špela Laela Cvetko


“Acroyoga je zagotovo pripomogla k čutenju mišic za katere sploh nisem vedela, da obstajajo oz. sem jih nepravilno uporabljala. Izboljšala mi je držo in gibanje na splošno (to so oprazili predvsem drugi ljudje!). Meni osebno je predstavljala velik izziv tako na treningu, kot v zasebnem življenju – naučit se zaupat sebi in ljudem…

Definitivno ogromno pozitivne energije in sprostitev po napornih delavnikih skozi igro gibanja in spoznavanja sebe, tako telesno kot mentalno. Dogodke pričneš gledat iz druge perspektive, ugotoviš da ogromno stvari izhaja iz nas samih; komunikacija z ljudmi, kako se odzovemo na različne situacije…”

– Rebeka


“Pri prvih vajah acroyoge spoznaš, da nič ni odvisno samo od tega kaj narediš ti sam ,ampak tudi od tega kako se na to odzove tvoj partner. Naučiš se zaupati sebi in drugemu. Ko prvič prideš tja se ti vse zdi tako nemogoče in težko, ampak, pod Evinim vodstvom (ker ima veliko izkušenj in ve kako se nekaj pravilno izvede ter kje se lahko naredijo napake, da položaj npr. ni stabilen ali je neudoben) tudi sam zelo hitro osvojiš osnove. Ure leteče joge hitro minejo, ker so sestavljene iz ogrevanja kjer zgradiš zaupanje s parnerjem, letenja in na koncu se prileže še tajska masaža.”

– Nuša
Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s