Začetni tečaj akrojoge

Akrojoga je čudovita praksa, ki temelji na zaupanju, komunikaciji, medsebojni pomoči in nas povezuje v igrivo in odgovorno skupnost. Zagotavljamo vam, da boste v uri in pol popolnoma pozabili na obveznosti in skrbi. Med treningom akrojoge sta telo in um zaposlena z nešteto novimi informacijami poleg tega pa se neznasko zabavate. Popolna kombinacija za odklop torej!
Pri Leteči jogi vam pomagamo, da s svojimi trenutnimi zmožnostni varno osvojite tehniko, ki vam omogoči, da delate stvari za katere morda niste verjeli, da ste jih sposobni. To vam bo prineslo samozavest in veselje ob doseženem, zato se boste pogumneje spopadali tudi z drugimi izzivi.
Na začetnem tečaju se skozi enostavne položaje naučite osnovnih principov letenja v dvoje in tehnike, kako vse izvajati lahkotno, tekoče in varno. Kasneje položaje povezujemo v daljše sekvence, tako na koncu tečaja znate samostojno naresti nekaj minutni flow, s katerim se lahko pokažete pred prijatelji :)

Naši tečaji vam bodo dali veliko več kot le položaje akrojoge. Učimo vas funkcionalnega gibanja, vaje prilagodimo vašemu telesu, vas spodbujamo in verjamemo v vas. Akrojoga ni le vadba je resnično tudi način življenja, zato se zunaj tečajev redno družimo na tedenskih odprtih treningih (akro jamih) ter organiziramo izlete in počitnice.

Akrobati premikajo meje človeškega telesa, praksa joge ruši ovire v naših glavah. Ko združiš oboje se začne brezkončna igra telesa in duha v dvoje.

Tečaj je namenjen vsem, ki bi se radi spoznali z acroyogo. Za udeležbo na tečaju ne potrebujete partnerja.

➤Tečaj se začne 5.1.2017
Tečaj bo potekal vsak ČETRTEK 1x tedensko 10 tednov.

➤CENA na osebo je 90€

➤IZPOLNITE PRIJAVNICO: https://goo.gl/forms/esGhnN4g88OPnGeE2
Število mest na tečaju je omejeno zato je nujna predhodna prijava.

zacetni-tecaj-jan-17

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s