Ko je zamuda pogoj za dobro presenečenje

Zadnjih nekaj let niti nisem praznovala rojstnega dne, ker se mi zdi čisto brez veze, da je po tradiciji treba vsak pomemben dogodek bolj ali manj zaliti. In ker alternative, s katero bi se res poistovetila  nisem našla (pa tudi iskala je nisem prav mrzlično), je vse ostalo pri skromnem družinskem praznovanju.

Letos pa je 9. januar nanesel ravno na petek, kamor se je že lepo vsidral tudi naš AcroYoga jam tako, da se mi je naključje zdelo primerno, da oboje združim v en velik žur.

Vse kar sem si želela je bilo, da vas pride čim več in bi bila enkrat dvorana res polna. Samo to. V mislih sem imela samo, da je to dogodek, ki ga jaz želim podariti vam (pika). Še prav trmasto sem vztrajala, da bom tudi torto naredila sama, pa četudi zato zamudim…

No pa se je zgodilo nepričakovano (kar bi po vsej logiki lahko posumila vsaj enkrat – pa res nisem), namreč da se je zgodilo ravno obratno in ste mi vi, vsi prisotni pripravili res nepozaben večer in enkratno presenečenje.

Pa da na hitro strnem vtise… Če zdaj pogledam nazaj se mi zdi še sreča, da sem prišla pol ure kasneje. Kakor da bi vam namenoma dala priložnost, da se vsi lepo zberete, namestite v sedla, ptičke, zvezde, slone, kače in druge leteče predmete… ter prižgete vse tiste svečke. Vsekakor filmska scena, ki mi je najbolj zaznamovala večer in do naslednjega dne sploh nisem prišla k sebi :) Sledila je še cela ceremonija z objemanjem in darili in zaobljubo… kar me je ‘zmedlo’ še bolj, ker kot sem rekla že prej, tega spoh ni bilo v mojem planu. Ampak v redu, ‘boginja Leteče joge’ vam oprosti ta spodrsljaj, ker ste ji prinesli všečne darove, pripravili visoko leteče praznovanje ter pojedli obe torti…

Mal se hecam, ker bi sicer bil tale zapis čist preveč cmerav, ampak kar mislim nadvse resno je, da mam veliko srečo, da ste se okrog Leteče joge zbrali sami fajni odštekanci, ki mi znate zares dat krila (v našem žargonu bi se reklo da ste dobre baze) in uresničujete mojo vizijo o slovenski acroyoga skupnosti. Občutek ko vidim kam je zrastlo seme, ki smo ga s prvotno ekipo zasejali pred leti, me resnično opogumi. Kaj vse se doseže z ljubeznijo in predanostjo tistemu, kar te resnično veseli! Upam, da opogumi še koga!

Darilo je bilo pa tako unikatno in je še vedno aktualno, da si zasluži kar svojo objavo, zato o tem naslednjič!

Tako, zdaj ko točno vem kako izgleda moj idealen rojstodnevni žur, komaj čakam naslednje leto…Jupiiii!

Ps: Pa da ne bo koga misel v naslovu napeljala na idejo, da se splača zamujati na tečaj… ne, ne, ne nobenega presenečenja ne bo! ;)

Foto: Vanja Eržen

1-10688039_10204892277360175_4318486122074548770_o

Foto: Elvis Halilović

DSC06239

DSC06242

DSC06249

DSC06253

DSC06260

DSC06251

DSC06275

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s