Uvodna delavnica – Tolmin 20.7

Na delavnici se boste naučili osnov acroyoge v vseh treh vlogah – kako biti super stabilna baza, lahek in okreten letalec ter zanesljiv in čuječ spoter (opazovalec in pomočnik). Poudarili bomo kvalitete, ki jih lahko iz te prakse prenesemo v vsakodnevne odnose. Acroyoga je igrivo zabavno gibanje, ki vam v sproščenem in varnem okolju ponuja prostor za raziskovanje zaupanja, komunikacije, volje, odgovornosti in sodelovanja.

Preden bomo poleteli ali podprli partnerja s stabilnostjo in lahkotnostjo, se bomo spoznali z jogo v paru, zbudili mišice in sklepe ter si zgradili samozavest v stojah in inverzijah. V prvem delu se bomo spoznali z aktivnimi položaji, ki zahtevajo čvrstost in odločnost in se kasneje poglobili v leteče terapevtske raztege, da najdemo ravnotežje med jin in jang. Vse skupaj bomo prizemljili z vodeno izmenjavo masaže.

Predznanje ni potrebno, je pa zaželjeno, da ste odprti za:
– odkrivanje ‘supermoči’ svojih teles (če lahko normalno stojite na nogah, ne bi smelo biti dosti težje na svojih stopalih držati nekoga drugega)
– nove perspektive prostora okrog sebe (obrnjeni na glavo, boste na svet gledali drugače)
– premagovanje svojih strahov in zadržkov (ko izraziš kaj potrebuješ se vedno najde pot)

Za vse, ki se želite spoznati z acroyogo ali obnoviti znanje. Pridite sami ALI s partnerjem. Predhodne izkušnje z jogo ali akrobatiko niso potrebne!*

Kontakt in prijave: info@letecajoga.org
Prispevek: 15€

*Čeprav je vadba acroyoge primerna za vse, je sama intenzivnost srednje zahtevna, zato vam prepuščamo presojo ali ste fizično in zdravstveno pripravljeni na takšno aktivnost.

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s