Kaj dogaja?/Julij

Poletje je idealno za nove izzive in acroyogo vsekakor morate izkusit!

V naslednjih tednih imate cel kup možnosti, da se priključite našemu ‘cirkusu’. Našlo se bo nekaj za stare mačke, kot za tiste, ki še iščete začetke v acroyogi. Za vse pa so odprti petkovi Jam sešni. Ob 17h v Tivoliju, na znani lokaciji levo od promenade.

Najprej že ta konec tedna dve uvodni delavnici: prva v Ljubljani 18.7. in druga v nedeljo 20.7. v Tolminu. V ponedeljek 21.7., pa še za tiste bolj zagrete, poglobljena delavnica o stojah na glavi, ramenih in rokah.
Več o delavnicah najdete spletni strani ali na facebooku.

V Tolmin se vračamo še enkrat in sicer konec meseca, na Kreativni tabor Sajeta.  Delavnica acroyoge bo v četrtek ob 17h, v soboto ob 10h pa bomo acroyogo združili še z slacklinom.

Ponedeljek, 4. avgust pa veganski piknik začinjen z acroyogo. Na piknik vabita avtorja knjige 88 prigod v kuhinji, Maya in Jerry. Prinesite veganske prigrizke in dobro voljo, pa se vidimo ob 16h v Tivoliju.

Če res nočete ničesar zamuditi, se je po novem možno prijaviti na prejemanje e-novic Leteča joga. Izpolnite TA obrazec in mesečno boste prejeli mail z vsem kar se obeta in še kakšno zanimivo drobtinico ;)

Na katerem poletu se nam torej pridružite?

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s